Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wij geven 10x ‘Renate’ van Rita Spijker weg!

Donderdag 23 februari 2017

Wij geven 10 keer Renate weg, de nieuwe roman van Rita Spijker. Renate is de lang verwachte opvolger van de bestseller Tussen zussen, waarvan er meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.

Wat moet je doen?
Stuur een mail met je naam en adres naar info@uitgeverijmarmer.nl. Zet in de onderwerpsregel ‘Winactie Renate’. De eerste tien krijgen het boek thuisgestuurd!

Over Renate 
Renate staat op een keerpunt in haar leven. Ze heeft aanwijzingen dat haar man vreemdgaat, haar twee kinderen zijn de deur uit en op haar werk in een hospice kan ze zich maar moeilijk concentreren. Ondanks de overgang is haar zin in seks niet afgenomen.

Om haar gedachten te ordenen besluit ze tijdelijk in een idyllisch huisje op een tuinpark te gaan wonen. Maar dan krijgt ze bericht dat de partner van een goede vriendin ongeneeslijk ziek is. Renate reist in haar eentje naar Wales om hen te bezoeken en haar vriendin te steunen. Via de TussenZussen-app deelt Renate lief en leed met haar drie zussen. In de winkel normaal € 19,95!  


Over Rita Spijker: ondanks RSI schrijft ze weer
Rita Spijker debuteerde in 2006 met Kreukherstellend. In 2007 volgde de bestseller Tussen zussen, waarvan ruim 100.000 exemplaren zijn verkocht. De langverwachte opvolger Renate is op een bijzondere manier tot stand gekomen: er werd bij Rita RSI geconstateerd waardoor ze niet meer kon schrijven. Ze heeft de roman daarom ingesproken en met haar redacteur uitgewerkt: ‘Een omslachtige manier van werken’, zegt Rita. ‘Maar mijn wil is groot, die gaat over mijn fysieke grenzen heen.’

 

Stuur dus snel een mail naar info@uitgeverijmarmer.nl  

 

 

Reacties op 'Wij geven 10x ‘Renate’ van Rita Spijker weg! ':

Nog geen account?Log in en reageer Volg deze discussie

De mail is onderweg. Alleen nog duimen :-)