Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Natalie Mieras presenteert: Speak up dear!

23-05-2017 19:30 - 23-05-2017 21:30 Locatie: Sint-Joriskerk, Hof 1, Amersfoort

Jezelf presenteren voor of in een groep is een fantastisch middel om je professionele zichtbaarheid te vergroten. Maar een vrouw die zichzelf profileert, moet balanceren op een smalle evenwichtsbalk. Als ze zich te dominant opstelt, wordt ze afgewezen omdat ze niet aardig genoeg is. Gedraagt ze zich weer te aardig, dan wordt ze niet serieus genomen.

Het heeft Hillary Clintons spindoctors heel wat slapeloze nachten gekost. Als ze te stevig optrad, vonden de kiezers haar onaantrekkelijk – maar als ze zich te vrouwelijk opstelde, ging het ten koste van haar gezag. Helaas beperkt dit dilemma zich niet tot de presidentskandidaten. Overal waar vrouwen werken, steken deze vragen de kop op. Deze interactieve lezing laat je zien hoe je met dit dilemma af kunt rekenen.

De lezing ‘Speak up dear!’ geeft vrouwelijke professionals de middelen in handen om zichzelf te profileren èn geaccepteerd te worden.

Natalie Holwerda-Mieras (1969) is co-auteur van het veelgeprezen boek ‘Speak up dear’ en mede-eigenaar van Nobbe Mieras trainingen, een bureau dat al 15 jaar toonaangevend is op het gebied van presenteren. Natalie heeft een achtergrond in het theater en verdiept zich intensief in wetenschap en psychologie. Ze publiceert samen met Farah Nobbe boeken en artikelen en vertaalt deze kennis door in snelwerkende, evidence-based trainingen die in korte tijd echte resultaten geven. Haar team bedient hiermee hoogopgeleide professionals in binnen- en buitenland.

Dinsdag 23 mei 2017
19.30 uur – 21.30 uur, inloop vanaf 13.30 uur
€ 20,-
Sint-Joriskerk, Hof 1, Amersfoort
Tickets: http://www.altijdblijvenleren.nl/event/natalie-mieras-presenteert-speak-...

Reacties op 'Natalie Mieras presenteert: Speak up dear!':