Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dubbelprogramma: Menno Lanting & Jos Burgers

15-09-2017 10:00 - 15-09-2017 15:00 Locatie: Sint-Joriskerk, Hof 1, Amersfoort

Een bijzonder inspirerend dubbelprogramma met twee sprekers die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. In de ochtend Menno Lanting, dan samen lunchen (inbegrepen in de prijs) en vervolgens in de middag Jos Burgers.

Menno Lanting ondersteunt organisaties om aangesloten te blijven op de snel veranderende wereld. Hij onderzoekt doorlopend hoe organisaties van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden kunnen transformeren. En hij beantwoordt de vraag welke organisatievormen, leiderschapskwaliteiten en businessmodellen daarbij nodig zijn.

Menno Lanting schreef ‘Connect!’, dat in 2011 tot Managementboek van het Jaar werd verkozen. Daarnaast schreef hij ’Iedereen CEO’ (2011), ‘De slimme organisatie’ (2013) en ‘Lead with a Tweet‘ (2013). Recent verscheen zijn nieuwe boek ‘Olietankers en speedboten’ waarvoor hij 100 inspirerende ondernemers en leiders interviewde over hun kijk op ondernemen, samenwerken en leidinggeven in het netwerktijdperk.

Jos Burgers is marketingman in hart en nieren. Hij startte zijn carrière in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing verbonden aan Fontys Hogescholen te Eindhoven.

Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren organisaties van uiteenlopende aard en omvang op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars.

Met ongeveer tweehonderd presentaties per jaar is Jos Burgers een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

Programma:
09.30 – 10.00 uur Inloop
10.00 – 11.30 uur Menno Lanting
12.00 – 13.00 uur Lunch
13.00 – 14.30 uur Jos Burgers

Totaalprijs: € 90,- inclusief lunch
Locatie: Sint-Joriskerk, Hof 1, Amersfoort
Tickets: http://www.altijdblijvenleren.nl/event/dubbelprogramma-lanting-burgers/

Reacties op 'Dubbelprogramma: Menno Lanting & Jos Burgers':